Shape & Shift en Codrigo slaan de handen in elkaar en richten samen nieuw initiatief op: The Value Hub

Auteur(s)

Jens Mortier

Gepubliceerd op

25/02/22

The Value Hub, de nieuwe bedrijvencluster tussen Shape & Shift en Codrigo, specialiseert zich in het end-to-end ontwikkelen van nieuwe digitale producten.
Dankzij hun gebundelde expertises in digital innovation, product design en software development & delivery,  is zij in staat om het ganse traject van idee tot en met go-live te faciliteren.

“Wij willen meerwaarde creëren uit iedere digitale investering van onze klanten”

Bovendien wilt The Value Hub waarde creëren in de brede zin van het woord. Door middel van een co-creatieve aanpak en een intensieve designfase, zoekt ze steevast naar de pijnpunten van de gebruiker. Daarna sleutelt ze aan een concept dat, in het beste geval, niet alleen de oplossing biedt voor het probleem maar ook opportuniteiten schept voor zowel klant als eindgebruiker. Zelfs tijdens de ontwikkelingsfase gaat The Value Hub een stapje verder en garandeert ze een totale ontzorging terwijl ze meedenkt als partner en niet als leverancier.

“We werken al jaren in de sector en hebben gemerkt dat in de meeste IT projecten niet het onderste uit de kan gehaald wordt. Soms omwille van de beperkte betrokkenheid van externe teams of omdat er met oogkleppen gewerkt wordt aan de oplossing van één geïsoleerd probleem. Op die manier blijven te vaak opportuniteiten op het vlak van digitale innovatie onopgemerkt en onbenut”, vertelt Jens Mortier, Managing Partner van Shape & Shift en mede-oprichter van The Value Hub.

The Value Hub wil de investeringen van haar klanten de moeite waard maken. Dankzij het inzicht van hybrid product teams en een co-creative operating model garanderen ze een persoonlijke en flexibele aanpak. Zo haken zij in iedere fase de juiste specialisten aan en stimuleren ze de product mindset van iedereen die rond de tafel zit. Op die manier streven ze naar een waardevol eindproduct dat meer inlost dan enkel de initiële business requirements.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van The Value Hub en wil je meer weten over hoe zij de creatie van nieuwe digitale producten aanpakken?

Surf voor meer informatie naar www.thevaluehub.be

Gepubliceerd door

Jens Mortier

Jens Mortier is a Business Innovation Analyst and Managing Partner at Shape & Shift. In his role as Business Innovation Analyst, he mainly works on fintech corporate startup projects. Jens gets challenged by bridging the gap between a complex business context and human-centric innovation. He therefore specialised in projects where business, technology and digital innovation meet.